Cine suntem?

Rawmantic a pornit din dorința a două surori de a livra fericire în jurul lor. Totul a început în copilărie, unde amandouă ne-am luptat cu kilogramele în plus.  La Rawmantic, credem că sănătatea și plăcerea nu ar trebui să fie compromisuri reciproc exclusivi. Hai să îți îndeplinești visul de a duce un stil de viață sănătos, fără să renunți la gustul autentic al deserturilor.

Toate aceste experiențe ne-au unit și ne-au motivat să creăm cele mai delicioase prăjituri raw-vegan, din #suflet și cu #gust. Inocente, așa cum ne place să le numim. 

După doi ani, ne mândrim cu 3000 de clienți fericiți și peste 3500 de torturi, prăjituri și bomboane livrate.

Suntem autentice, flexibile și pasionate. Iubim oamenii și frumosul. 

 

Ne imaginăm o lume în care desertul este o plăcere nevinovată, de care oricine se poate bucura fără griji. Da, chiar și cei cu intoleranțe alimentare, gusturi sofisticate sau apetit zdravăn când vine vorba de dulce.

Credem în sănătate, inovație și gust. Ne-am propus să facem lucrurile diferit, de la regândirea rețetelor tradiționale de prăjituri, pâna la modalitatea de ambalare a acestora.

Ne propunem să fim cât mai aproape de gustul de bază al alimentelor, folosind doar ingrediente organice și îndulcitori naturali. Am înlocuit făina albă cu cea de cocos, smântâna cu nucile de caju, ouăle cu untul de cacao și zahărul alb cu siropul de agave.

Toate deliciile noastre sunt lipsite de conservanți, coloranți artificiali sau ingrediente chimice.

Produsele noastre

1
  1
  Coșul tău
  Tort vegan Wanna Date?
  Tort vegan Wanna Date?
  1 X 249.00lei = 249.00lei
  Scroll to Top