Întrebări frecvente

Având în vedere că noțiunea de dulciuri raw-vegan este încă la început “la noi”, am vrut să îți sărim în ajutor și să explicăm tot ce ține de procesul de comanda, preparare al produselor, de ce raw-vegan și alte informații logistice.

Produsele noastre

Deserturile raw-vegan sunt preparate la o temperatura de până la 42 grade Celsius, păstrându-și astfel proprietățile nutritive intacte. Acestea sunt obținute din ingrediente naturale de origine vegetală, precum nuci, curmale, ulei de cocos sau fructe proaspete.

Acestea sunt combinația ideală între un dulce gustos și sănătos, deoarece nu conțin aditivi, conservanți, coloranți artificiali, ingrediente procesate, E-uri sau premixuri.

Da, sunt potrivite, deoarece nu lucrăm cu ingrediente de origine animală sau procesate. Încurajăm însă fiecare client să menționeze intoleranța/ele de care suferă, deoarece multe din produsele noastre conțin arahide sau nuci.

Pe lângă mierea naturală pe care o cumpărăm direct de la apicultori cu experiență, mai folosim sirop de agave crud, smochine, curmale, banane, nectar sau zahăr de cocos. Acești îndulcitori naturali aduc un aport nutritiv benefic organismului, în comparație cu zahărul alb rafinat. De asemenea, oferim și opțiunea de Stevia pentru persoanele diabetice sau cele ce țin o dietă ketogenică.

Dulciurile noastre sunt 100% baby friendly deoarece nu conțin ingrediente de origine animală, alergeni (lapte, ouă, soia), zahăr rafinat sau ciocolată din comerț (care știm cum îi agită pe cei mici). Pentru cereri speciale, hai să ne auzim la telefon!

Este posibil, deoarece modalitatea de preparare a deserturilor raw-vegan presupune refrigerarea acestora timp de 6-8 ore. Acestea sunt scoase ulterior de la congelator, decorate atent și așezate în cutii pentru a fi livrate către voi.

Toate produsele sunt pregătite în ziua livrării pentru a fi 100% fresh. Torturile și prăjiturile se pot consuma în termen de 3-4 zile ținute la frigider sau până la 2 luni, păstrate în recipiente închise ermetic la congelator. Bomboanele se pot servi fără griji timp de 3 săptămâni, ținute la frigider.

Toate deserturile sunt produse pe comandă, special pentru tine. Ne plac produsele proaspete, motiv pentru care nu ținem stocuri și nu putem livra un produs fără o comandă prealabilă pe site sau la telefon.

Preluări comenzi: comenzile se preiau de luni până vineri între 9-16 (cu minim 24-48h înainte de livrare).

Livrări comenzi: livrările se efectuează de luni până duminică între 9-15.

Comenzile se plasează în avans cu 2-3 zile lucrătoare, în urma cărora veți fi contactați de noi pentru a stabili un interval orar potrivit pentru livrare. Aceasta se face prin curierul nostru în deplină siguranță, în ladă frigorifică, pentru a ține torturile la o temperatură optimă.

Îți poți prelua comanda și de la laborator, suntem într-o zonă centrală: Frosa Sarandy 15.

1
  1
  Coșul tău
  tort vegan vanilie caramel
  Tort vegan Iubire
  1 X 249.00lei = 249.00lei
  Scroll to Top