Înghețată vegană, fără zahăr adăugat – rețetă pas cu pas

Înghețată vegană, fără zahăr adăugat – rețetă pas cu pas – simplă și sănătoasă!

Înghețată vegană, fără zahăr adăugat - rețetă pas cu pas

Dacă și tu te ferești de înghețata din comerț – plină de zahăr rafinat, conservanți, E-uri și alte chimicale & dorești să prepari un desert sănătos și răcoros direct din bucătăria ta, ai ajuns unde trebuie! Poți învăța să îți faci singur/ă cea mai bună înghețată vegană, de post. Doar din ingrediente naturale, de origine vegetală, fără gluten sau lactate!

Ingredientele de bază pe care le folosim în prepararea înghețatei vegane sunt bananele și crema de cocos. De aici, putem crea orice variații dorești! Poți adăuga chiar și bucățele de ciocolată, fructe proaspete, nuci crocante sau fulgi de cocos!

Astăzi vom prepara împreună sortimentul de înghețată vegană cu zmeură, biscuite și arahide – numit și PB & Jelly! Vei avea nevoie de:

  • 2 banane mari, congelate în prealabil
  • 1 conservă de cremă de cocos (noi o folosim pe aceasta)
  • 5 curmale medjool / 150 grame
  • 2 linguri unt de arahide natural
  • 50 ml ulei de cocos virgin

Topping-uri:

  • zmeură congelată
  • biscuiți vegani măcinați
  • orice mai poftești tu

Mod de preparare:

Pune bananele congelate în robotul de bucătarie si mixeăza-le până când obții o textura cremoasa. Dacă este nevoie, poți turna lapte vegetal ca să facilitezi munca robotului. Adaugă și restul ingredientelor și în 5 minute e gata cea mai simplă si sanatoasă înghețată vegană. Făra zahăr rafinat și fara lactate! După ce s-a blendat totul, toarnă compoziția într-o tavă, adaugă topping-urile și amestecă ușor. Se ține în congelator 3 ore și se savurează cu poftă apoi!

Dacă nu ai răbdare totuși să o prepari, poți oricând să comanzi un set de înghețată vegană de la noi! CLICK AICI. O preparăm zilnic, cu dragoste, în laboratorul nostru, în cantități artizanale. Vei regăsi 10 arome diferite, îți promitem că te vor da toate pe spate!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top