Tartă fără zahăr cu ciocolată rawmantic

Tort vegan, de post: ghid cofetării raw-vegan București

Tort vegan, fără zahăr: ce conține, cum este preparat și unde găsești cofetării vegane în București.

Ce este un tort vegan?

Probabil ai auzit de multe ori te-ai întrebat ce proces se ascunde în spatele unui desert raw-vegan sau doar vegan. Ce ingrediente sunt folosite, combinațiile interesante sau creativitatea bucătarului? Ei bine, pentru un rezultat delicios e nevoie de toate cele trei, la care se adaugă un strop de imaginatie.

Fie că vrei să te apuci să mananci mai sanatos sau pur și simplu îți dorești să faci o schimbare în viața ta, să optezi pentru un stil de viață mult mai echilibrat, e util să știi câteva lucruri interesante despre dulciurile raw vegane. Și nu.. nu este doar despre faptul că poți mâncă cât vrei fără să te îngrași (visul oricui), ci despre faptul că sunt cea mai bună alegere, toate ingredientele fiind BIO.

Tort Noire Amaretto

Cum se prepară un tort vegan? Sau dulciurile raw-vegan în general? Ce este diferit?

  • sunt obținute din ingrediente naturale de origine vegetală, care nu necesită coacere.
  • se pregătesc prin congelare, fără a fi procesate termic, pastrandu-si astfel toti nutrientii din ingredientele folosite
  • nu conțin făină rafinata, aditivi, coloranți artificiali, E-uri sau conservanți.
  • sunt frumos colorate datorită pudrelor nutritive folosite sau din fructele si legumele folosite (sfecla roșie, spanac, frunze de salată etc.)
  • ingredientele principale care se folosesc la prepararea unui tort vegan sunt: oleaginoasele, crema de cocos, fulgii de cocos, curmalele, untul de cacao, dar și fructele proaspete, in functie de aroma dorita
  • sunt bogate în calorii și trebuie consumate cu atenție; o porție de 100 gr poate sa aibă între 250 si 300 kcal.
  • supraalimentele folosite (pudre de Matcha, Maca, Mesquite..) aduc organismului un aport intensiv de nutrienți ușor de digerat
  • mențin indicele glicemic constant pe o perioadă lungă, astfel încât nu vei simți prea curând nevoia de dulce.
  • sunt îndulcite cu smochine, curmale, stevie, zahăr de cocos, sirop de arțar, de mesteacăn, alternative superioare zahărului alb rafinat.
  • indicate pentru copii; ciocolata care se folosește în dulciurile tradiționale și îi agită. La noi, este înlocuită cu pudra de roșcove.

Căteva exemple de torturi raw-vegane:

Rawmantic este una dintre cofetăriile raw-vegan de lux din București. Ne mândrim cu peste 2000 de clienți fericiți, o gamă de peste 30 de produse- torturi, eclere, înghețată, bomboane, praline și monoporții. Fiecare comandă este personalizată atent, in functie de intolerantele și alergiile tale.

Dă click aici pentru a descoperi magazinul nostru și asigură-te că ne urmărești pe Instagram!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarce-te la magazin
    Scroll to Top