10 retete raw vegane

În urma cererilor primite de la voi, ne-am “conformat” și am creat un mini e-book, ce vă va ajuta să pregătiți delicii raw-vegan acasă, indiferent unde ar fi aceasta- București, Cluj, Brașov sau peste hotare!.

CE VEI ÎNVĂȚA DIN ACEASTĂ CĂRTICICĂ?

În această carte de bucate digitală de 42 de pagini vei descoperi 10 rețete de dulciuri raw-vegan, ce nu vor necesita ingrediente greu de găsit, aparaturi sofisticate sau mult timp “pierdut” în bucătărie.

Le-am împărțit în 4 categorii, astfel:

🍬 3 rețete diferite de bomboane energice

🍪 3 rețete diferite de gustări & deserturi inocente

🍦 2 rețete de înghețată vegană

🎂 2 super-rețete de cheesecake-uri fără coacere

Ce preparate veti putea găsi in ghidul nostru:

42

PAGINI SCRISE

10

REȚETE DIFERITE

UȘOR DE ACCESAT

0

TIMP PIERDUT

Încearca și tu acum aceste retețe vegane, ușor de pregătit!

Pe lângă rețete pas cu pas, am mai introdus o parte despre povestea noastră, ingredientele de bază din bucătăria vegană și beneficiile lor (precum ulei de cocos, fructe proaspete, nuci caju sau pudre nutritive), cât și aparatura de care vei avea nevoie ca să prepari deserturile acasă.

Deserturile se pot servi atât de pasionații de dulce sănătos, cât și de cei ce se confruntă cu intoleranțe alimentare sau evită zahărul rafinat.

E-book-ul se va trimite automat pe adresa ta de mail odată ce plasezi comanda și primim confirmarea plății. Vine în format PDF și se poate scoate la imprimanta.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎntoarce-te la magazin
    Scroll to Top