Tort vegan cu unt de arahide și ciocolată: ganache decadent de ciocolată amăruie și caramel din curmale și arahide.
Cum păstrăm tortul?
Uneori, tortul pe care ți-l livrăm poate fi înghețat; în cazul în care te-ai întrebat de ce, motivul este unul simplu: așa cum coacerea face parte din modul de preparare al deserturilor tradiționale, tot așa este congelarea în bucătăria raw.
La frigider, ține până la 4 zile, iar în congelator, recomandăm să îl pui într-un recipient închis ermetic, ca să îl poți savura timp de 2 luni (deși garantăm că nu îi vei rezista mai mult de 1 săptămână!)
ingrediente: caju, seminte de floarea-soarelui, ulei de cocos, unt de cacao, crema de cocos, afine, zmeura, smochine, curmale, migdale, faina de cocos, vanilie Bourbon, lecitina de soia, arahide, alune de pământ
450 kcal/ 100g. Proteine: 10 g, grăsimi: 30 g, glucide: 35 g, fibre: 4.15g, sare:0.01g, aditivi: 0.
Produsul conține alergeni: caju, cocos, migdale, araide, soia, alune.
Preparat Raw-vegan (fără procesare termică) | fără zahăr rafinat | fără aditivi | fără lactoză
Denisa (proprietar verificat) –
Senzațional! A fost dragoste de la prima înghițitură. Deși nu conține zahăr, lapte sau alte ingrediente pe care suntem obișnuiți să le întâlnim în dulciuri, tortul este extraordinar de gustos. O dată ce l-ai încercat, nu mai ai nevoie de alt soi de dulciuri. Minunat! Felicitări!